OM NIELS & GRETE

Det var sådan det startede…

Vi leverede æg til de største danske producenter i årevis. Men vi vil møde vores forbrugere, og sætte barren endnu højere for dyrevelfærd, økologisk landbrug og friske æg. Vi satte vores eget pakkeri op, vi fik vores egne navne på bakkerne og leverer nu friske æg hver dag. De kommer direkte fra vores hønsegård i Hadsten, ud til kølediskene – uden et mellemled.

Økologiske æg & høj etik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

HØNE-på-en-gren

Æg fra naturlige omgivelser

Vores hønsefruer lægger økologiske æg. Vi giver dem høj himmel og gode muligheder for at komme ud, hver dag – året rundt!

Vores hønsegård

Vi sætter vores hønsefruers hverdag forrest i alt hvad vi gør. Vi behandler dem godt og giver dem forskelligt foder i løbet af dagen bl.a. grønt fra vores egne økologiske marker.

Klima & økologi

Vi har stor respekt for den natur vi er omgivet med: vores høns, vand, luft og marker er meget vigtige for os. Økologisk landbrug er vigtigt for at undgå pesticider og andet gift for naturen. Vi arbejder konstant på forbedre vores økologiske gård, med klimavenlige og bæredygtigte tiltag.

Holdet bag hønsene

Hos Niels & Grete er vi alle engagerede og glade for at værne om en god hverdag – for såvel dyr som for os ansatte. Sammen sørger vi for højt humør og et godt arbejdsmiljø på gården.

Kunder

Vi tror på etik og dyrevelfærd, ikke industri og masseproduktion.
Vi arbejder på at få glæden frem i smagen af vores æg.

Niels & Grete landet rundt

Hvert år tager vi på Food festivaller og andre arrangementer, for at møde vores kunder. Den direkte kontakt giver os altid nye idéer og feedback til at blive ved med at levere de gladeste og mest smagfulde æg.

Lokalt

Vi er naturligvis forankret i den jyske muld, vi bor side om side med Hønsefruerne i Hadsten. Vi engagerer os i vores nærsamfund. Vi deltager og sponsorer hvert år forskellige lokale begivenheder.Her finder du vores æg

Klik her

Vil du arbejde sammen os?

Vi leder altid efter nye, engagerede og hønse-glade medarbejdere, til vores team.

SKRIV TIL OS

Niels & Grete Økologiske Æg

Hingevej 5
8370 Hadsten

Følg os her:

Facebook-f


Instagram