Du skal bruge:

Den græske bøf:

  • 400g Hakket oksekød
  • 2 økologisk æg fra Niels og Grete
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk hakket soltørrede tomater
  • 1/2 glas sorte oliven skåret i små stykker
  • 1 lille rødløg (revet)
  • 2 fed hvidløg (revet)
  • 1 tsk støt koriander
  • 1 bundt persille ( fint hakket)
  • 1 bundt frisk oregano ( fint hakket)
  • 150g græsk feta (smuldret)
  • 1 tsk tørret timian

Resten 

  • 4 Økologiske æg fra Niels og Grete
  • 2 små knoldselleri
  • Smør og olie til stegning
  • 400g frosset helbladet spinat
  • 8- 10 cherry tomater
  • 4 skiver ost

 

 

Fremgangsmåde:

Fars til græsk bøf: 
Rør hakkekødet og salt sammen, til det begynder at hænge sammen. Tilsæt alle de andre ingredienser og rør farsen til den er sammenhængende. Form farsen til 4-6 bøffer.

Steg bøfferne  som en hakkebøf, til de er færdige.

Resten:

Skær skralden af knoldsellerierne og skær 8 skiver.

Steg selleriskiver til de er møre og gyldne på begge sider.
Steg 4 spejlæg.
Varm spinaten op.

skær cherrytomaterne i tern.

Samel burgerne med en skive selleri, en bøf, en skive ost, en skefuld spinat, tomater, en selleri skive mere og spejlæg på toppen.

– Velbekomme