Du skal bruge:

pr portion

  • 2 økologiske æg fra Niels og Grete M/L
  • 50g varmrøget laks
  • En håndfuld snittet spidskål
  • En håndfuld rucola salat
  • 5 cm agurk
  • 4 cherry tomater
  • 1/2 lille rødløg
  • 1 spsk cremefraiche gerne 18%
  • 1 stor knivspids wasabi paste (eller efter smag)
  • salt og peber
  • Pynt med tallerkenspækker (blomst) eller karse 

Fremgangsmåde:

Start med at få en lille gryde med vand op og koge, læg da æggene i og kog æggene i 8 minutter.

Snit spidskål og rødløg fint. Skær agurk i tynde halvmåner. halvér tomaterne. blad det hele i en skål eller dyb tallerken.

Smulder den varmrøget laks.

Bland cremefraiche med wasabi salt og peber, smag til.

Hæld koldt vand på æggene. Pil dem og halvér dem.

kom laks, æg og wasabi dressing på salaten.  pynt med tallerkenspækker eller karse. server.

– Velbekomme