Du skal bruge:
Til 4 stks
- 4 Økologiske æg fra Niels og Grete
- 4 “runde” peberfrugter (ikke snack peberfrugter)
- 6 champingon
- 1/2 porre
- 2 spsk. hytteost
- 100g skinkestrimler
- 3 tsk tørret timian
- 1 tsk salt
- 2 tsk tørret oregano
- Frisk kværnet peber
- 2 håndfulde revet mozzarella
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær låget af peberfrugterne og fjern kernehuset. stil dem i et ildfast fad.
Hak porren fint, skær svampene i små stykker.
Steg svampene lidt så de smider noget af vandet. Dup svampene tørre.
Bland svampe, porre, hytteost, en håndfuld revet ost, krydderierne og de udslåede æg i en skål. Rør godt sammen.
Fyld peberfrugterne med fyldet, top hver peberfrugt af med lidt revet ost.
Bag peberfrugterne i 15-20 min.
Velbekomme.
Server evt. ris til
Tip: hvis du vil have flere grønsager i kan der tilføjes broccoli og/eller revet gulerod / squash, steg dette af ligesom svampene så noget af væsken kommer ud af grønsagerne.