Du skal bruge:
pr stk.
- 1 pocheret økologisk æg fra Niels og Grete
- 1 ruffel eller andet groft sandwichbrød
- 1 tyk skive god skære spegepølse
- 1 tsk chili pesto eller alm rød pesto
- 2 skiver rødløg
- 3 klumper frossen spinat
- salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm brødet.
Pocher ægget.
Hak løg i passende stykker efter præference, skær spegepølsen i tern.
kom en lille smule olie på en pande og steg løg og spegpølse, til løgene bliver klare og pølsen bliver sprød udenpå. kom spinaten i og krydder med salt og peber.
sammel sandwichen, ved at halvere brødet på langs og smør begge halve med pesto, læg spinat blandingen på brødet og slut af med det pocherede æg.
Spis med det samme.
velbekomme.
Greenie:
hvis du vil have en greenie til,(en grøn smoothie) som på billedet. Så har jeg brugt
- 3-5dl vand
- 4 klumper frossen spinat
- 1 helt (grønt) æble
- 2 cm ingefær
Blend det hele og drik med det samme. hæld mere eller mindre vand i alt efter ønskede konsistens. du kan også tilsætte a38 eller kefir eller andre mælkeprodukter med nogle gode mælkesyre bakterier i.