Ravioli:
Pasta dej
Ingredienser:
110 g durum
110 g tipo 00
8 g olivenolie
5 g fint salt
2 stk Niels og Grete æg
Fremgangsmåde:
1. Bland tørre ingredienser sammen
2. Tilsæt olivenolie og æg og rør sammen til homogen masse på røremaskine
3. Sættes på køl i min 1 time
4. Rul dejen tyndt ud på pastamaskine eller med kagerulle. Brug mel hvis dejen
klistrer
5. skær firkanter af dejen og læg din ønskede fyld i midten af disse
6. Pensel med pisket æggeblommer på 2 af firkantens sider og fold til ravioli
Ravioli fyld
Ingredienser:
150 g jomfruhummer
100 g ricotta
Salvie
Salt
peber
Fremgangsmåde:
1. Steg jomfruhummer og skær ud i små stykker
2. Pisk Ricotta og smag til med hakket salvie, salt og peber
3. Tilsæt jomfruhummer
Måneskær skum
Ingredienser:
Fiskefond
Mælk
Arla Unika Måneskær (eller anden blåskimmelost)
Fremgangsmåde:
1. Kog fiskefond op, tilsæt mælk og måneskær heri og blend til homogen masse
2. smag til med salt, peber og citron
Semidried Tomat
Ingredienser:
Cherry tomat
Olivenolie
Salt
Peber
Sukker
Fremgangsmåde:
1. Klargør ovn på 110 grader – har du mulighed for at trække fugt ud på din ovn er det
fortrukket
2. Halver cherrytomater og placer på bageplade med bagepapir med skærefladen op
3. Hæld en smule olivenolie på tomaterne, og drys mes salt, peber og sukker
4. Bag i ovnen indtil det meste af væsken i tomaterne er væk
Confiteret æggeblomme
Ingredienser:
8 stk Niels og Grete æg
Flagesalt
Peber
Olie
Sous vide
Fremgangsmåde:
1. Tænd en sous vide på 62 grader
2. Slå æg ud i en skål ug tag blommerne fra
3. Vakuummer blommerne med olie, så de alle er dækket af olien – pas på blommerne
ikke går i stykker
4. Læg de vakuummerede blommer i vandbadet i ca. 5 timer til de er faste
5. Åben poserne og sigt olien fra – olien kan genbruges
6. Pisk blommerne sammen og smag til med peber
7. Drys med flagesalt ved servering