Du skal bruge:

  • En høne fra Niels og Gretes hønsefruer
  • 250g kvark.
  • 3 spsk. mayonaise
  • 1 spsk æblecider eddike
  • 3 tsk madras karry
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • Peber
  • 100g bacon i skiver
  • 150g champignoner
  • karse

 

 

Fremgangsmåde.

Pil kødet af hønen. Skær det i tern.

steg bacon sprødt og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Skær champignonerne i kvarte og steg dem i noget af fedtet fra baconen. Steg champingonerne til de smider vandet.  læg dem i et dørslag og lad dem stå og køle af.

Bland kvark, mayo, æblecider eddike smag til med karry, salt, sukker, og peber.

Kom hønsekødet, svampene og smulder bacon i dressingen, bland godt sammen. Pynt med karse og server med rugbrød.