Du skal bruge:
- 8 økologiske æg fra Niels og Grete
- 500g cremefraiche 18%
- 1 bundt dild, finthakket
- 1 bundt purløg, finthakket
- 1 tsk salt
- 1 tsk Peber
- Wasabi
- 2 spsk. neutral flødeost
- 200g koldt røget laks
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Pisk æg, 3 spsk. cremefraiche, 1 tsk. wasabi, dild, purløg, salt og peber sammen.
Hæld æggemassen i et firkantet fad med bagepapir (26×26 – 30×30, jo større fad jo fladere snack).
Bag 10-15 minutter.
Lad den stå og sætte sig.
Rør imens flødeost med 2 spsk. cremefraiche sammen med 4-5 tsk wasabi, smag til med wasabi og salt.
skær laksen ud i tern.
Vend æggekagen ud på et skærebræt fjern bagepapiret og skær æggekagen ud i mundrette firkanter.
Pynt med en skefuld wasabi creme og en skive laks.
Anret på et fad.
Server som en appetizer.
– Velbekomme