Du skal bruge:

  • 8 økologiske æg fra Niels og Grete
  • 500g cremefraiche 18%
  • 1 bundt dild, finthakket
  • 1 bundt purløg, finthakket
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk Peber
  • Wasabi
  • 2 spsk. neutral flødeost
  •  200g koldt røget laks

 

 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Pisk æg, 3 spsk. cremefraiche, 1 tsk. wasabi, dild, purløg, salt og peber sammen.

Hæld æggemassen i et firkantet fad med bagepapir (26×26 – 30×30, jo større fad jo fladere snack).

Bag 10-15 minutter.

Lad den stå og sætte sig.

Rør imens flødeost med 2 spsk. cremefraiche sammen med 4-5 tsk wasabi, smag til med wasabi og salt.

skær laksen ud i tern.

Vend æggekagen ud på et skærebræt fjern bagepapiret og skær æggekagen ud i mundrette firkanter.
Pynt med en skefuld wasabi creme og en skive laks.
Anret på et fad.
Server som en appetizer.

– Velbekomme