Du skal bruge:

  • 2 Økologiske æg fra Niels og Grete (M/L)
  • 1 stk rugbrød
  • smør
  • 1 salat blad
  • 1 spsk mayonaise ( se opskriften på mayo)
  • 3 cherry tomater
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 skive rødløg
  • salt og peber
  • pynt evt med purløgsblomster eller oreganoblomster

Fremgangsmåde:

Tag en gryde med vand få vandet til at koge. Kom æggene fra Niels og Grete i det kogende vand. Kog i 7,10 minutter. Skyl æggene under koldt vand.
Pil æggene. Brug evt. en ske til at pille med. Ved at slå et hul midt på æggen så skeen kan komme ind under skallen. Kør skeen på indersiden af skallen hele vejen rundt, tag skallen af. Fortsæt til ægget er fri for skal.

Smør rugbrødet, med smør. Skyl salat bladet og dup det tørt. Læg  salaten på rugbrødet.
skær ægget, tomaterne og løget  i skiver. læg først æg så et bar dutter mayo så tomat og så løg på madden. drys med klippet purløg, salt og peber. pynt med krydderurteblomster.

Nyd din æggemad.
Velbekomme.

Du skal bruge:

  • 2 Økologiske æg fra Niels og Grete (M/L)
  • 1 stk rugbrød
  • smør
  • 1 salat blad
  • 1 spsk mayonaise ( se opskriften på mayo)
  • 3 cherry tomater
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 skive rødløg
  • salt og peber
  • pynt evt med purløgsblomster eller oreganoblomster

Fremgangsmåde:

Tag en gryde med vand få vandet til at koge. Kom æggene fra Niels og Grete i det kogende vand. Kog i 7,10 minutter. Skyl æggene under koldt vand.
Pil æggene. Brug evt. en ske til at pille med. Ved at slå et hul midt på æggen så skeen kan komme ind under skallen. Kør skeen på indersiden af skallen hele vejen rundt, tag skallen af. Fortsæt til ægget er fri for skal.

Smør rugbrødet, med smør. Skyl salat bladet og dup det tørt. Læg  salaten på rugbrødet.
skær ægget, tomaterne og løget  i skiver. læg først æg så et bar dutter mayo så tomat og så løg på madden. drys med klippet purløg, salt og peber. pynt med krydderurteblomster.

Nyd din æggemad.
Velbekomme.