Du skal bruge:

  • 1 økologisk æg fra Niels og Grete
  • 5 cm chorizo eller chili spegepølse
  • 2 skiver fuldkorns toastbrød
  • Pamasan
  • Spidskål
  • 4 champignoner
  • Smør og olie til stegning
  • 2 spsk Mayonaise 
  • 1 tsk Grovkornet sennep  

 Fremgangsmåde :

Skær pølse i store tern, skær svampene i tre stykker. Steg svampe og pølse til det er gyldent og sprødt.

Smør toastbrødet på begge side med smør, lav en fordybning i den ene skive brød. Steg brødet sprødt på den ene side vend brødene og knæk ægget ned i fordybningen på det ene brød steg ved svag varme til ægget stivner.
(kom evt i ovnen, 200 grader varmluft hvis du synes det tager for lagt tid)

Snit spidskål fint.

Bland mayonnaise, sennep og et lille nip salt i en skål 

Saml toasten, med corizo, svampe, spidskål, sennepsmayo, læg toastbrødet med ægget øverst og riv parmesan ud over.

-Velbekomme