Du skal bruge:
- 1 økologisk æg fra Niels og Grete
- 5 cm chorizo eller chili spegepølse
- 2 skiver fuldkorns toastbrød
- Pamasan
- Spidskål
- 4 champignoner
- Smør og olie til stegning
- 2 spsk Mayonaise
- 1 tsk Grovkornet sennep
Fremgangsmåde :
Skær pølse i store tern, skær svampene i tre stykker. Steg svampe og pølse til det er gyldent og sprødt.
Smør toastbrødet på begge side med smør, lav en fordybning i den ene skive brød. Steg brødet sprødt på den ene side vend brødene og knæk ægget ned i fordybningen på det ene brød steg ved svag varme til ægget stivner.
(kom evt i ovnen, 200 grader varmluft hvis du synes det tager for lagt tid)
Snit spidskål fint.
Bland mayonnaise, sennep og et lille nip salt i en skål
Saml toasten, med corizo, svampe, spidskål, sennepsmayo, læg toastbrødet med ægget øverst og riv parmesan ud over.
-Velbekomme