Du skal bruge:

Pr. portion

  • 1 økologisk æg fra Niels og Grete
  • Salt og peber
  • 4 kugler frossent hakket spinat
  • Et par skiver af en god gouda (evt pesto eller chili gouda)

Fyld 

  • Tøm køleskabet 😉

Eksempel på fyld:

  • 2 skiver parmaskinke *
  • En lille håndfuld salat
  • 3 cherrytomater
  • 2 skiver rødløg
  • ½ avokado
  • 1 tsk. aioli
Æggewrap med spinat

Fremgangsmåde:

Varm en lille pande. Smelt spinatkuglerne på panden spred, spinat ud på panden. Held en smule olie på panden, så wrappen bliver lettere at løsne fra panden. 

Pisk ægget sammen i en skål, krydder med salt og peber.

Hæld æggemassen på panden og fordel det ved at svinge panden i små cirkler. Ligesom når man fordeler en pandekage dej.

Steg ved middel varme til æggemassen er helt stivnet.
Læg nogle skiver ost på æggewrappen og lad det smelte. Tag den forsigtigt af panden med en spatel og over på en tallerken.

Fyld:

Steg parmaskinken* til den bliver sprød, skær en avokadoen i skiver, halver tomaterne og skyld og vrid salaten.
Smør  wrappen med aioli og fyld resten af fyldet i, og fold den ene halv del over.

Velbekomme.

Æggewrap med spinat