Du skal bruge:
til 4 personer
- 8 økologiske æg fra Niels og Grete
- 4 dl vand
- 2 x 28g koncentreret grønsagsfond ( alternativt 3 bouillonterninger)
- 800 g frosne fine ærter
- 80 g groftrevet parmesan
- 75 g babyspinat
- Parmesan til servering
- Persille til servering
- Frisk kværnet peber
Fremgangsmåde:
Kog de 4 dl vand op tilsæt grønsagsfond.
Kom de frosne ærter i vandet.
Lad det koge op igen.
Tilsæt parmesan og spinat.
Lad det koge i 5 minutter.
Kom grydens indhold i en blender, eller brug en stavblender til at blende suppen cremet.
(Pas På!! hvis du bruger en stavblender, fjern da gryden fra varmen og pas på, det kan godt sprøjte og det er frygtligt varmt at blive ramt af!! (taler af erfaring :) ))
Sæt suppen tilbage på varmen og lad den simre lidt, indtil du er klar til servering.
Tag imens en lille gryde med kogende vand. Kom forsigtigt æggene i og kog dem 5 minutter. Tag da straks æggene af og kom dem i koldt vand.
Server suppen, med to æg, revet parmesan, persille og friskkværnet peber.
– velbekomme