Du skal bruge:

  • 400g frosne ærter
  • 8 æg  (4 til dejen og 4 til pochering)
  • 100g Havregryn
  • 4 spsk. Hvedemel
  • 4 spsk. Olie
  • Citron saft og skal fra en halv økocitron
  • Salt
  • Peber
  • 3 tsk. spidskommen
  • 3 tsk. chili paste

Fyld:

  • 400g røget laks
  • Salat
  • Syltede rødløg
  • Cherrytomater
  • Friskkværnet peber
  • Smør til stegning

 

Ærtevaffel med røget laks og pocheret æg

Fremgangsmåde:

Kom de frosne ærter i en blender. Blend til fint pulver.

Tilsæt 4 æg og de øvrige ingredienser og blend til en ensartet masse.

Varm vaffeljernet op. Smør vaffeljernet. Kom ca. en dl. af dejen i maskinen pr. vaffel.  Varm til de er gyldne. Fortsæt til der ikke er mere dej.
Poshér 4 æg.

Hold evt. vaflerne varme i ovnen eller server dem kolde.

Server dem pyntet med salat, laks, rødløg, cherrytomater og et pocheret æg.  Læg evt. en vaffel oven på som låg.

Velbekomme.