Du skal bruge:
- 400g frosne ærter
- 8 æg (4 til dejen og 4 til pochering)
- 100g Havregryn
- 4 spsk. Hvedemel
- 4 spsk. Olie
- Citron saft og skal fra en halv økocitron
- Salt
- Peber
- 3 tsk. spidskommen
- 3 tsk. chili paste
Fyld:
- 400g røget laks
- Salat
- Syltede rødløg
- Cherrytomater
- Friskkværnet peber
- Smør til stegning
Fremgangsmåde:
Kom de frosne ærter i en blender. Blend til fint pulver.
Tilsæt 4 æg og de øvrige ingredienser og blend til en ensartet masse.
Varm vaffeljernet op. Smør vaffeljernet. Kom ca. en dl. af dejen i maskinen pr. vaffel. Varm til de er gyldne. Fortsæt til der ikke er mere dej.
Poshér 4 æg.
Hold evt. vaflerne varme i ovnen eller server dem kolde.
Server dem pyntet med salat, laks, rødløg, cherrytomater og et pocheret æg. Læg evt. en vaffel oven på som låg.
Velbekomme.