Du skal bruge:
- 4 Økologiske æg fra Niels og Grete
- 400g Finvalset havregryn
- 500g Hytteost
- 1 tsk. Salt
- 1 tsk. Bagepulver
- 4 medium gulerødder
- 100 g solsikkekerner
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Riv gulerødderne. Bland alle ingredienserne (Gem 50 g. af solsikkekernerne) i en skål..
Blend det hele med en stavblender. Til en det ligner en dej. Rør resten af solsikkekernerne i dejen.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade. Tag dejen op med en ske og læg bollerne i den størrelse du ønsker bollerne, da de ikke hæver væsentligt.
Bag bollerne i ovnen 18-20 minutter, til bollerne er gyldne.
Bollerne er faktisk allerbedst kolde.
Smager fremragende og er sunde, med godt med fibre og protein, og meget mættende.
Er rigtig gode i madpakken
Kan holde sig 2-3 dage i en pose på køkkenbordet. Kan fryses ned.
– Velbekomme