Du skal bruge:

  • 4 Økologiske æg fra Niels og Grete
  • 400g Finvalset havregryn
  • 500g Hytteost
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 4 medium gulerødder 
  • 100 g solsikkekerner 

 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Riv gulerødderne. Bland alle ingredienserne (Gem 50 g. af solsikkekernerne) i en skål.. 

Blend det hele med en stavblender. Til en det ligner en dej. Rør resten af solsikkekernerne i dejen.

Læg et stykke bagepapir på en bageplade. Tag dejen op med en ske og læg bollerne i den størrelse du ønsker bollerne, da de ikke hæver væsentligt.

Bag bollerne i ovnen 18-20 minutter, til bollerne er gyldne.

Bollerne er faktisk allerbedst kolde.
Smager fremragende og er sunde, med godt med fibre og protein, og meget mættende. 
Er rigtig gode i madpakken 

Kan holde sig 2-3 dage i en pose på køkkenbordet. Kan fryses ned.

– Velbekomme