Du skal bruge:
4 stks.
- 4 økologiske æg fra Niels og Grete
- 1 sammenpisket Økologisk æg fra Niels og Grete til pensling
- 1 plade butterdej
- 4 skiver god skinke
- 200 g frisk spinat
- 4 håndfulde revet ost
- 4 cherrytomater

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Blancher spinaten.
Skær butterdejen i 4 lige store firkanter.
Pensel butterdejen med lidt æg.
Læg en skive skinke, spinat og ost på hver firkant.
Rul/fold kanten rundt så det danner en lille redde. Knæk et æg i hver.
Skær tomaterne i fire og læg dem i redderne.
Pensel kanten med æg.
Krydder med salt og peber.
Bag i ovnen 7-10 minutter, til ægget er stivnet og dejen er sprød og gylden.
– Velbekomme
Også godkendt af en lille fyr på 9 måneder.