Du skal bruge:

4 stks.

  • 4 økologiske æg fra Niels og Grete
  • 1 sammenpisket Økologisk æg fra Niels og Grete til pensling
  • 1 plade butterdej
  • 4 skiver god skinke
  • 200 g frisk spinat
  • 4 håndfulde revet ost
  • 4 cherrytomater

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Blancher spinaten.
Skær butterdejen i 4 lige store firkanter.
Pensel butterdejen med lidt æg.
Læg en skive skinke, spinat og ost på hver firkant.
Rul/fold kanten rundt så det danner en lille redde. Knæk et æg i hver.

Skær tomaterne i fire og læg dem i redderne.

Pensel kanten med æg.

Krydder med salt og peber.

Bag i ovnen 7-10 minutter, til ægget er stivnet og dejen er sprød og gylden.

– Velbekomme

Også godkendt af en lille fyr på 9 måneder.