Du skal bruge:

Til 4 stks 

  • 4 Økologiske æg fra Niels og Grete
  • 4 “runde” peberfrugter (ikke snack peberfrugter)
  • 6 champingon
  • 1/2 porre
  • 2 spsk. hytteost
  • 100g skinkestrimler
  • 3 tsk tørret timian
  • 1 tsk salt
  •  2 tsk tørret oregano
  • Frisk kværnet peber
  • 2 håndfulde revet mozzarella

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skær låget af peberfrugterne og fjern kernehuset. stil dem i et ildfast fad.
Hak porren fint, skær svampene i små stykker.
Steg svampene lidt så de smider noget af vandet. Dup svampene tørre.
Bland svampe, porre, hytteost, en håndfuld revet ost, krydderierne og de udslåede æg i en skål.  Rør godt sammen.
Fyld peberfrugterne med fyldet, top hver peberfrugt af med lidt revet ost.

Bag peberfrugterne i 15-20 min.

Velbekomme.

Server evt. ris til 

Tip: hvis du vil have flere grønsager i kan der tilføjes broccoli og/eller revet gulerod / squash, steg dette af ligesom svampene så noget af væsken kommer ud af grønsagerne.