Du skal bruge:

10 stks

  • 5 økologiske æg fra Niels og Grete
  • 1 dåse tun
  • 2 spsk neutral flødeost
  • 1 spsk citron saft
  • salt og peber
  • 4-6 cherrytomater
  • 5 sorte oliven

 

 

 

Fremgangmåde:

Kog æggene 8-10 minutter til de er hårdkogte.

Kom tun, flødeost og citronsaft i en skål og blend det til en homogen masse med en stavblender.
Smag til med salt og peber. Fyld tunmassen i en sprøjtepose.

Pil æggene og skær dem over i halve på den korte led. Skær et lille stykke af toppen så den kan stå.
Tag blommerne ud.
Fyld hullerne, hvor blommen har været, ud med tunmassen. Fyld godt i.
Skær tomaterne i helt tynde strimler. Pynt tunmassen med tomatstrimlerne.

skær oliven over på den lange led placer en halv oliven i midten af hver æg.
server øjnene til en børnefødselsdag eller i anledning af halloween.

– Velbekomme

Tip: man kan forsøge sig med lidt frugtfarve  i tunmoussen for, forskellige øjenfarver.