Du skal bruge:
4 personer
- 4 Økologiske æg fra Niels og Grete
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- Olie til stegning
- 3 tsk. paprika
- 3 tsk. spidskommen
- 3 tsk. støt koriander
- 2 tsk. chiliflager
- 1 rød peberfrugt
- 1/2 squash
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 dåse kikærter
- Salt og peber
- Revet ost
Tilbehør
- Nachos chips
- Cremefraiche
- Tabasco
- Avokado
Fremgangsmåde:
Skær løg og hvidløg i fine tern. Sauter løg og hvidløg med olie, til de er gennemsigtige og blanke. Steg krydderierne til de dufter. Hæld tomaterner i. Skær peberfrugt i tern og squash i strimler.
Lad tomatsovsen simre 20-25 min. lad den reducere lidt. Skyl kikærterne og hæld dem i. Lad sovsen simre yderligere. Smag til med salt, peber, chili, og de andre krydderier.
Knæk de fire æg i sovsen og pochere æggene til at hviden stivner.
Drys med ost.
Server straks, med avokado, chips og cremefraiche. Dryp med tabasco efter smag.
– Velbekomme