Du skal bruge:

4 personer

  • 4 Økologiske æg fra Niels og Grete
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • Olie til stegning
  • 3 tsk. paprika
  • 3 tsk. spidskommen
  • 3 tsk. støt koriander
  • 2 tsk. chiliflager
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/2 squash
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 dåse kikærter
  • Salt og peber
  • Revet ost

Tilbehør

  • Nachos chips
  • Cremefraiche
  • Tabasco
  • Avokado

Fremgangsmåde:

Skær løg og hvidløg i fine tern. Sauter løg og hvidløg med olie, til de er gennemsigtige og blanke. Steg krydderierne til de dufter. Hæld tomaterner i. Skær peberfrugt i tern og squash i strimler.
Lad tomatsovsen simre 20-25 min. lad den reducere lidt. Skyl kikærterne og hæld dem i. Lad sovsen simre yderligere. Smag til med salt, peber, chili, og de andre krydderier.

Knæk de fire æg i sovsen og pochere æggene til at hviden stivner.
Drys med ost.

Server straks, med avokado, chips og cremefraiche. Dryp med tabasco efter smag.

– Velbekomme