Du skal bruge.

  • 5 Økologiske æggehvider fra Niels og Grete
  • 3 dl sukker
  • (2 spsk. lakridspulver)

 

 

 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Pisk æggehviderne stive, kom sukker i lidt ad gange.
Pisk til du kan vende skålen på hovedet og sukkeret ikke længere knaser lige så meget i bunden af skålen. der skal helst ikke være noget tydeligt sukker. det kan dog være svært helt at undgå.

Del evt. massen i to og kom lakridspulver i den ene.

Kom massen fra den ene skål  i en sprøjte pose med en stor stjerne tyl.
sprøjt små toppe ud på en bageplade med bagepapir, til der ikke er mere marenge og bag i ca. 20 minutter eller til kyskagerne virker sprøde når du rør dem, og løsner sig fra underlaget.

Lad dem køle af.

Server dem til is eller frugt eller hvornår du nu bruger kyskager.

 

Tip: Brug æggeblommer til at lave is.