Du skal bruge:

per styk.

  • 1 økologisk æg fra Niels og Grete
  • 1 skive fuldkorns toastbrød
  • 1 lille gulerod
  • 2 cherrytomater
  • 1/2 forårsløg
  • 1 lille håndfuld kyllingetern
  • 1 skive ost 
  • olie til stegning

 

Fremgangsmåde:

Skær grøntsagerne i små tern.

Skær en firkant i toastbrødet langs skorpen, sørg for at skorpen ikke knækker. Du skal nu have en firkantet  toastbrøds skorpe  som ligner lidt en ramme med et stort firkantet hul i midten og et firkantet stykke brød, af det du har skåret ud.

Slå ægget ud i en lille skål, pisk sammen med et nip salt og peber.

Varm en pande op med lidt olie.
Læg rammen af skorpe på panden hæld det sammenpiskede æg ind i rammen.
Kom nu fyldet i. Læg en skive ost oven på. 
Læg det firkantede stykke brød på æg of fyld som et slags låg.
Vend toasten og steg den anden siden, steg til den er gylden og sprød.
Velbekomme