Du skal bruge:

  • 4 Økologiske æg fra Niels og Grete
  • 1 dl. sukker
  • 2 dl. hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 50g smeltet smør
  • 50 mørk chokolade
  • 1,5 dl. hasselnødder
  • 2 dl. chokopops
  • 150g hindbær
  • 20 små muffins forme

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Rist hasselnødderne til de bruner og skralden falder af. Ryst skalen af hasselnødderne i en dørslag. lad dem køle ned og kom dem i en frysepose og slå nødderne med en kagerulle til en passene små stykker.

Smelt smør og lad det køle lidt ned.

Pisk æg og sukker sammen. Vend sigtet mel, bagepulver og salt i. Hak chokoladen og vend det, de hakkede nødder og smeltede smør i dejen.

Kom papirformene i en muffins bageplade. Fordel lidt hindbær i hver form. Kom en skefuld dej i hver form og fordel hindbær og chokopops på toppen af hver muffin.

Bag muffinsne i 8-10 minutter.

Lad dem køle lidt og nyd dem , med det samme. 
De smager bedst på dagen, mens chokopopsne er sprøde. 

– Velbekomme