Du skal bruge:
Til 6 stks
- 4 økologiske æg fra Niels og Grete
- 2 glas rød kaviar
- 2 dl cremefraiche
- 2 spsk. mayonaise
- 1 rødløg
- 200g rejer
- Salt
- Peber
- 1 bundt dild
- 4 blade husblads
pynt:
- 2 hjertesalat
- 3 cherrytomater
- 6 blade dild.
- Godt brød
- 6 ramekiner / små forme evt af glas.
Fremgangsmåde:
Kog æggene hårdkogt, ca. 9 min.
Udblød husbladsen i koldt vand i minimum 5 min. tag dem op og knug vandet ud af dem. Smelt dem i et vandbad.
Hak imens rødløg, dild og æg fint.
Smør formene med en lille smule smags neutral olie.
Kom et blad dild i bunden af formene og fyld bunden med et par rejer.
Hak resten af rejerne groft. Bland alle ingredienserne i en skål. Hæld til sidst det smeltede husblas i mens der røres grundigt. kom lige meget af massen i alle formene og sæt dem på køl min 2 timer.
Når forretten skal serveres. lægges et par blade hjerte salat på hver tallerken. Skær forsigtigt rundt i kanten af formene så der kommer luft den i bunden. Vend formene om på hver tallerken. Top hver anretning af med en halveret tomat.
Server straks med noget lækkert brød til.
Velbekomme og godt nytår