Du skal bruge:

Til 6 stks 

  • 4 økologiske æg fra Niels og Grete
  • 2 glas rød kaviar
  • 2 dl cremefraiche
  • 2 spsk. mayonaise
  • 1 rødløg
  • 200g rejer
  • Salt
  • Peber
  • 1 bundt dild
  • 4 blade husblads

pynt:

  • 2 hjertesalat
  • 3 cherrytomater
  • 6 blade dild.
  • Godt brød
  • 6 ramekiner / små forme evt af glas.

Fremgangsmåde:

Kog æggene hårdkogt, ca. 9 min.
Udblød husbladsen i koldt vand i minimum 5 min.  tag dem op og knug vandet ud af dem. Smelt dem i et vandbad.
Hak imens rødløg, dild og æg fint.
Smør formene med en lille smule  smags neutral olie.
Kom et blad dild i bunden af formene og fyld bunden med et par rejer.
Hak resten af rejerne groft. Bland alle ingredienserne i en skål. Hæld til sidst det smeltede husblas i mens der røres grundigt. kom  lige meget af massen i alle formene og sæt dem på køl min 2 timer.

Når forretten skal serveres. lægges et par blade hjerte salat på hver tallerken. Skær forsigtigt rundt i kanten af formene så der kommer luft den i bunden. Vend formene om på hver tallerken. Top hver anretning af med en halveret tomat.

Server straks med noget lækkert brød til.

Velbekomme  og godt nytår