Du skal bruge:

per stk.

  • 2 økologiske æg fra Niels og Grete
  • 100g kantareller
  • 1 klat smør og lidt olie til stegning
  • 1/2 dl sødmælk eller fløde
  • 1 knivspids sennep
  • 1/2 lille rødløg
  • 2 spsk puch ost (feta)
  • 1 håndfuld rucola
  • 1/2 fersken
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Rens kantarellerne. Varm en pande op, med en smule olie og smør. Steg svampene, sammen med et halvt rødløg snittet i tynde skiver. Lad det stege.  Tilsæt sødmælk, sennep, salt og peber. Lad det koge ind. Tilsæt  1 spsk. feta. lad det smelte hæld de cremede svampe i en skål og sæt til side. Tør panden af.

pisk æggene sammen. krydder med salt og peber.

Varm panden op igen med lidt olie, middel varme. Hæld de sammenpiskede æg på panden. Smulder den anden spsk. feta ud over. vend ommeletten når den kan vendes uden at gå i stykker.

Skær  fersken i både. Grill dem eller steg dem på en grill pande eller i en paninigrill.

Slide omeletten over på en tallerken, læg en håndfuld rucola, svampene og de grillede ferskener på omelet.

Server straks.

– velbekomme.