Du skal bruge:

1 stk

  • 2 økologiske æg fra Niels og Grete
  •  olivenolie til stegning
  • En håndfuld revet squash
  • En håndfuld revet gulerod
  • 2 spsk. rødløg i tern.
  • 4 cherry tomater skåret i tern
  • 1 tsk. timian
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. rosmarin
  • 1 tsk. salt
  • Revet ost lige så meget som du føler du kan være bekendt ;)

 

 

 

Fremgangsmåde:

Varm en pande (ø24) med olie, steg løg, det revet squash og gulerod. Krydder med krydderierne. Lad det stege lidt. Kom tomaterne i. Steg lidt.
Skru lidt ned for varmen. Tilføj lidt olie hvis det mangler.
Pisk æggene sammen en i en lille skål.  Hæld ægget ud over grønsagerne. Lad omeletten stege på den ene side så den er stivnet. Løsen omeletten fra panden hele vejen rundt med en spatel.  Vend den ved at bruge en tallerken. Steg på den anden side.
Læg revet ost på den ene halvdel af omeletten, fold den anden halvdel af omeletten hen over osten, så osten af inde i midten. Lad den stege lidt, vend så omeletten på den anden side, steg lidt, til osten er helt smeltet inden i.

Server straks.

– Velbekomme.

Tip: Server med lidt chili paste.
Min favorit, ikke en reklame bare en anbefaling fra hjertet på min yndlings chili paste.
Chili paste fra ChuChum alt efter chili tolerence fåes den i forskellige styrker. De har alle en virkelig god smag og konsistens. Jeg bruger den milde som dyp til alt, den har et lille spark af chili og en virkelig god smag. Jeg bruger den selvfølgelig også ovenpå denne omelet.