Du skal bruge:

ca. 12 stks. ø18

  • 3 økologiske æg fra Niels og Grete
  • 150g hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 50 smør
  • 1/2 tsk. salt

Fremgangsmåde:

Kom melen i en skål, bland mælk i, lidt ad gangen, pisk mel og mælk godt sammen til dejen er fri for klumper,  si evt. dejen igennem en sigte.

Smelt smøret i en pande. kom det smeltede smør i dejen.

Pisk æggene og saltet i dejen. Lad dejen hvile i en halv time.

Varm panden fra før op.

Hæld 3/4 dl dej  i panden, fordel dejen ved at dreje stegpanden i cirkler.  Steg pandekagen gylden på begge sider.

læg den færdige pandekage til side på en tallerkeren og dæk den med stykke sølvpapir eller et viskestykke.  Lav resten af dejen til pandekager.

Server med dit yndlings topping, is, sukker, mamelade, flormelis , nutella, sirup eller min yndlings sukker+citronsaft, eller lige hvordan i bedst kan lide jeres pandekager.

– Velbekomme