Du skal bruge:

pr. person

  • 1 pocheret økologisk æg fra Niels og Grete
    • Lidt eddike
    • salt
  • 1 håndfuld finthakket grønkål (50g)
  • 10 oliven fint hakket
  • 1 spsk. ristede græskarkerner
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • salt  og peber
  • 1/2 moden avokado
  • 1 skive rugbrød 

Fremgangsmåde:

Kog vand i en gryde. Pocher ægget.

Bland grønkål, oliven, græskarkerner, olie, cirtonsaft, salt og peber.

Rist rugbrødet på en pande med en smule olie.
Anret på en lille tallerken.
Fordel avokadoen på det ristede rugbrød. Kom grønkåls salsaen på. læg forsigtigt det pocherede æg på maden. Kværn lidt peber ud over og server straks.

– Velbekomme