12 stk.

Du skal bruge:

  • 2 økologiske æg fra Niels og Grete
  • 200g rabarber
  • 150g sukker
  • 2 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk græsk yoghurt 10 %
  • 100g hvid chokolade
  • 1 spsk neutral olie, evt solsikkeolie

 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær rabarberne i skiver. Kom rabarberstykkerne i en skål og drys 50g sukker over, stil dem til side og lad dem stå i min. 10 minutter.

Pisk æg og resten af sukkeret luftigt i en anden skål. Bland de tørre ingredienser, og tilsæt dem til æggesnapsen.

Hak chokoladen.
Tilsæt resten af ingredienserne og pisk dejen sammen. Hæld bare væsken fra rabarberne med i dejen, det giver fugt til kagen og en god smag.

Kom dejen i  muffin forme.

Bag dem 20- 25 minutter. Stik i kagerne for at tjekke om de er færdige.

-velbekomme