12 stk.
Du skal bruge:
- 2 økologiske æg fra Niels og Grete
- 200g rabarber
- 150g sukker
- 2 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 spsk citronsaft
- 2 spsk græsk yoghurt 10 %
- 100g hvid chokolade
- 1 spsk neutral olie, evt solsikkeolie
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær rabarberne i skiver. Kom rabarberstykkerne i en skål og drys 50g sukker over, stil dem til side og lad dem stå i min. 10 minutter.
Pisk æg og resten af sukkeret luftigt i en anden skål. Bland de tørre ingredienser, og tilsæt dem til æggesnapsen.
Hak chokoladen.
Tilsæt resten af ingredienserne og pisk dejen sammen. Hæld bare væsken fra rabarberne med i dejen, det giver fugt til kagen og en god smag.
Kom dejen i muffin forme.
Bag dem 20- 25 minutter. Stik i kagerne for at tjekke om de er færdige.
-velbekomme