4 personer
Du skal bruge:
Soya marineret æg
- 4 økologiske æg fra Niels og Grete
- 1 dl soya
- 1 cm ingefær
Ramen suppe
- 2 bøffer (evt tykstegsbøf)
- 1 cm ingefær
- 1 dl soya
- 1 pak choi
- 18 brune champion
- Bønnespirer
- 3 forårsløg
- 2 gulerødder
- 2 pakker Ramennudler
- 8 L vand
- 4 Oksebouillon terninger
Fremgangsmåde:
Kog æggene 8 minutter, køl dem ned, bland soya og revet ingefær i en skål. Pil æggene. Læg æggene i marinaden i minimum 2 timer.
Bland samme marinade og læg kødet i og lad marinere i minimum 2 timer.
Skær grønsagerne ud, gulerødderne i blomster og snit en stjerne i champignonerne ( mest til blær 😉 )
Steg kødet. Lad det hvile. Skær kødet i skiver.
Kog vandet op med bouillonterningerne, kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Halvér æggene.
Fordel nudler, grøntsager, svampe, æg, kød og bønnespirer, i 4 dybe tallerkner, hæld suppevandet hen over fyldet, tilsæt ¼ dl af marinaden æggene lå i, i hver tallerken og server straks.
Suppen kan også laves vegetarisk, brug da grøntsags bouillon eller tang, og drop kødet og tilføj et ekstra æg.
-Velbekomme