4 personer

Du skal bruge:

Soya marineret æg 

  • 4 økologiske æg fra Niels og Grete 
  • 1 dl soya 
  • 1 cm ingefær 

Ramen suppe

  • 2 bøffer (evt tykstegsbøf)
  • 1 cm ingefær
  •  1 dl soya
  • 1 pak choi 
  • 18 brune champion 
  • Bønnespirer 
  • 3 forårsløg 
  • 2 gulerødder
  • 2 pakker Ramennudler 
  • 8 L vand 
  • 4 Oksebouillon terninger 

 

 

Fremgangsmåde:

Kog æggene 8 minutter, køl dem ned, bland soya og revet ingefær i en skål. Pil æggene. Læg æggene i marinaden i minimum 2 timer. 

Bland samme marinade og læg kødet i og lad marinere i minimum 2 timer. 

Skær grønsagerne ud, gulerødderne i blomster og snit en stjerne i champignonerne ( mest til blær 😉 )  

Steg kødet. Lad det hvile. Skær kødet i skiver.

Kog vandet op med bouillonterningerne, kog nudlerne efter anvisning på pakken. 

Halvér æggene. 

Fordel nudler, grøntsager, svampe, æg, kød og bønnespirer, i 4 dybe tallerkner, hæld suppevandet hen over fyldet, tilsæt ¼ dl af marinaden æggene lå i, i hver tallerken og server straks. 

Suppen kan også laves vegetarisk, brug da grøntsags bouillon eller tang, og drop kødet og tilføj et ekstra æg.  

-Velbekomme