ravioli med jomfruhummer og ricotta

Ravioli:
Pasta dej

Ingredienser:
110 g durum
110 g tipo 00
8 g olivenolie
5 g fint salt
2 stk Niels og Grete æg

Fremgangsmåde:
1. Bland tørre ingredienser sammen
2. Tilsæt olivenolie og æg og rør sammen til homogen masse på røremaskine
3. Sættes på køl i min 1 time
4. Rul dejen tyndt ud på pastamaskine eller med kagerulle. Brug mel hvis dejen
klistrer
5. skær firkanter af dejen og læg din ønskede fyld i midten af disse
6. Pensel med pisket æggeblommer på 2 af firkantens sider og fold til ravioli

 

Ravioli fyld

Ingredienser:
150 g jomfruhummer
100 g ricotta
Salvie
Salt
peber

Fremgangsmåde:
1. Steg jomfruhummer og skær ud i små stykker
2. Pisk Ricotta og smag til med hakket salvie, salt og peber
3. Tilsæt jomfruhummer

Måneskær skum

Ingredienser:
Fiskefond
Mælk
Arla Unika Måneskær (eller anden blåskimmelost)

Fremgangsmåde:
1. Kog fiskefond op, tilsæt mælk og måneskær heri og blend til homogen masse
2. smag til med salt, peber og citron

Semidried Tomat

Ingredienser:
Cherry tomat
Olivenolie
Salt
Peber
Sukker

Fremgangsmåde:
1. Klargør ovn på 110 grader – har du mulighed for at trække fugt ud på din ovn er det
fortrukket
2. Halver cherrytomater og placer på bageplade med bagepapir med skærefladen op
3. Hæld en smule olivenolie på tomaterne, og drys mes salt, peber og sukker
4. Bag i ovnen indtil det meste af væsken i tomaterne er væk

Confiteret æggeblomme

Ingredienser:
8 stk Niels og Grete æg
Flagesalt
Peber
Olie
Sous vide

Fremgangsmåde:
1. Tænd en sous vide på 62 grader
2. Slå æg ud i en skål ug tag blommerne fra
3. Vakuummer blommerne med olie, så de alle er dækket af olien – pas på blommerne
ikke går i stykker
4. Læg de vakuummerede blommer i vandbadet i ca. 5 timer til de er faste
5. Åben poserne og sigt olien fra – olien kan genbruges
6. Pisk blommerne sammen og smag til med peber
7. Drys med flagesalt ved servering