Du skal bruge:
- 4 økologiske æg fra Niels og Grete
- 65g Spicy chorizo
- 4g championer
- 2 revede gulerødder
- 60g edamame bønner
- 80g helbladet frossen spinat.
- salt, peber
- Krydderier efter eget valg, evt spidskommen, støt koriander, chiliflager, timian.
Tilbehør
- En håndfuld fint snittet spidskål
- 1 lille æble (syrligt)
- 1 forårsløg
- 4 skiver rugbrød
Fremgangsmåde:
Skær chorizo og svampe i små tern. Varm en mellemstor pande op. Steg til pølsen bliver sprødt og svampene har afgivet væske. Tilsæt revet gulerod, lad det hele stege lidt. Tilføj de andre grønsager, varm igennem. Krydder.
Knæk æggene i en lille skål mix dem godt sammen med en gaffel.
Skru blusset ned på halv power og hæld æggene i panden. (OBS hvis du ikke har en sliplet pande, hæld da en lille smule olie på inden æggene.)
læg et låg på og lad den stå ved middel svag varme til ægget har sat sig helt.
I mellemtiden snit da spidskål fint og skær forårsløg og æbler i små tern bland de tre ingredienser i en lille skål.
Når ægget har sat sig, server da med rugbrød og salaten.
– Velbekomme