Du skal bruge:
- 2 Økologiske æg fra Niels og Grete
- 1 halvt rødløg
- 2 fed hvidløg
- 100g helbladet frossen spinat
- 3 spsk. puch feta
- salt og peber
- 3-4 Tallerkenspækker blomster
- 1 blad fra tallerkensmækker
- godt brød
Fremgangsmåde:
varm brød.
Snit løg og hvidløg i skiver, skær bladet fra tallerkenspækker i tyndestrimler. Steg løg og hvidløg i lidt olie på en pande. Tilføj det frosne spinat. lad det tø op og stege. Tilsæt feta og det strimlede blad. og krydder med salt og peber.
Steg to spejlæg.
hæld spinaten i en tallerken, læg spejlæggene ovenpå.
Drys med bladene fra tallerkensmækker blomstene, eller drys med lidt karse.
Server med godt brød til.
– velbekomme