Du skal bruge:

4 personer

  • 6 hårdkogte økologiske æg fra Niels og Grete 
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 3 spsk. mayonaise
  • 2 spsk. karry
  • 1 tsk. gurkemeje
  • Salt og peber
  • 8 skiver bacon i skiver
  • 8 skiver godt brød
  • Tomater
  • 1 rødløg
  • 4 håndfulde salat
Sandwich med Æggesalat

Fremgangsmåde:

Kog æggene hårdkogte.
Bland imens græsk yoghurt, mayonaise, karry, gurkemeje og smag til med salt og peber. Skyld de kogte æg i koldt vand, pil dem og hak dem i passene stykker. Bland æggene i karrydressingen og smag den til med karry, salt og peber.

Steg bacon sprødt.

Saml sandwichene med 2 spsk. æggesalat i hver sandwich. Husk en serviet 😉

 

Velbekomme.