Du skal bruge:
Den græske bøf:
- 400g Hakket oksekød
- 2 økologisk æg fra Niels og Grete
- 1 tsk salt
- 1 spsk hakket soltørrede tomater
- 1/2 glas sorte oliven skåret i små stykker
- 1 lille rødløg (revet)
- 2 fed hvidløg (revet)
- 1 tsk støt koriander
- 1 bundt persille ( fint hakket)
- 1 bundt frisk oregano ( fint hakket)
- 150g græsk feta (smuldret)
- 1 tsk tørret timian
Resten
- 4 Økologiske æg fra Niels og Grete
- 2 små knoldselleri
- Smør og olie til stegning
- 400g frosset helbladet spinat
- 8- 10 cherry tomater
- 4 skiver ost
Fremgangsmåde:
Fars til græsk bøf:
Rør hakkekødet og salt sammen, til det begynder at hænge sammen. Tilsæt alle de andre ingredienser og rør farsen til den er sammenhængende. Form farsen til 4-6 bøffer.
Steg bøfferne som en hakkebøf, til de er færdige.
Resten:
Skær skralden af knoldsellerierne og skær 8 skiver.
Steg selleriskiver til de er møre og gyldne på begge sider.
Steg 4 spejlæg.
Varm spinaten op.
skær cherrytomaterne i tern.
Samel burgerne med en skive selleri, en bøf, en skive ost, en skefuld spinat, tomater, en selleri skive mere og spejlæg på toppen.
– Velbekomme