Du skal bruge:
- 6 økologiske æg fra Niels og Grete
- 50 g hvedmel
- 50 g smør
- 5 dl mælk
- 4 tsk dijon sennep
- salt og peber
- karse
- rugbrød
Du skal bruge:
- 6 økologiske æg fra Niels og Grete
- 50 g hvedmel
- 50 g smør
- 5 dl mælk
- 4 tsk dijon sennep
- salt og peber
- karse
- rugbrød
Fremgangsmåde:
Kog æggene 7 minutter så de er smilende.
Smelt smørret i en anden gryde uden det bruner. Tilsæt melet. Lad det boble og stege lidt. Tilsæt mælken meget forsigtigt lidt af gangen mens der røres grundigt. Start med halvdelen, lad det tykne under omrøring tilsæt resten af mælken stadig lidt ad gangen. Lad sovs koge lidt.
tilsæt da sennep og salt og peber.
server da æggene med sennepssovsen og frisk klippet karse.
God, som en del af en påskefrokost bord.
Velbekomme