Du skal bruge:
- 7 Økologiske æg fra Niels og Grete
- 100 g tør spaghetti
- olie til stegning
- 1 løg
- 2 fed hvid løg
- 1 hel snack peber
- 8 cherrytomater
- 1 spsk. hakket soltørret tomater
- 1 spsk. rød pesto
- 2 spsk frisk basilikum blade
- 2 spsk balsamico eddike
- ½ spsk sukker
- Salt og peber
- 20 g parmesan
- Feta
- basalikum blade til pynt
- 250g Creme fraiche
- 2 tsk chili paste
Femgangsmåde:
Hak løg og hvidløg fint.
Varm en non-stick ovnfast stegepande med olie.
Steg løgene til de bliver glasklare, tilsæt hvidløg, lad det stege i to minutter.
Skær rødpeber i tynde strimler.
Skær tomaterne i små tern.
Kom rødpeber på panden og lad det stege til det blive møre.
Kom tomater, soltørrede tomater og pesto på panden.
Tilsæt sukker og balsamico eddike. Lad det simre under låg 10-15 minutter.
Kog spaghetti al’ dente.
Skær basilikumbladene i strimler. Kom halvdelen i “saucen”.
Pisk æggene sammen i en skål. kom parmesan og basilikum i .
Kom pastaen i saucen og rør godt rundt. vend æggemassen i.
lad det simre ved lav varme, rør lidt rundt indtil æggen sætter sig i bunden. kom låg på.
Tænd ovnen på grill.
Når ægget har sat sig. drys med feta. og kom panden uden låg ind i ovnen.
lad den bage indtil osten er smeltet og gylden og frittataen er blevet sprød i kanten. 4-5 minutter.
Tag Frittataen ud af ovnen, drys med basilikum blade.
Bland cremefraish og chilipaste og server til.
– Velbekomme