Du skal bruge:
4 personer
- 4 økologiske æg fra Niels og Grete
- Godt brød
- 1 rødløg
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. æblecider eddike
- 2 tsk. mørk balsamico
- 1 spsk. brun farin
- Smag til med chili, salt og peber
- 500 g hel bladet frossen spinat eller en pose frisk spinat
Fremgangsmåde:
Skær løg og hvidløg i små tern. Steg dem bløde på en stor pande med en smule olivenolie.
Tilsæt dåsen med tomater, brun farin, æbelcidereddike og balsamico. Lad det simre og reducere. Smag til med salt og peber og chilipaste efter præference. Den må gerne være spicy.
Varm brødet.
På en anden pande steges spinaten.
Tag brødet ud af ovnen, når det er ristet, og skær 4 gode skiver. Læg en portion spinat på hver brød.
Steg 4 spejlæg.
Læg en skefuld af tomatsaucen på brødet og top hvert brød af med et spejlæg.
Tip: Hvis det er for spicy, tilføj da en skefuld hytteost på maden.
Velbekomme.