Du skal bruge:

1 stk.

  • Hviderne fra 3 økologiske æg fra Niels og Grete
  • 1dl panko rasp
  • En stor spsk. smør
  • Et skvæt olie
  • Citronskræl fra en halv øko citron
  • 1 lille fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Feta
  • 1 skive god skinke
  • 2 asparges
Opskrift på sprød ”forårsrulle”

Fremgangsmåde:

Varm en mellemstor stegepande op  med et skvæt olie og en klat smør. Drys pankoraspen ud over stegepanden. Knæk de tre æg, et af gangen, og skil blommen* fra. Fordel hviderne på panden, når ægget er stivnet en smule, spred da det overskydende æggehvide ud med spatel, så der er æg fordelt over hele fladen med pankorasp.

Riv citrolskræl og hvidløg ud over ”pandekagen” drys med salt og peber.

Når raspen er blevet sprød og gylden, vendes pandekagen kortvarigt for lige at stege de hvider, der stadig er rå. Ved pandekagen tilbage på den sprøde side.

Læg de to asparges ved siden af pandekagen i hjørnet af stegepanden til aspargesene er blevet lidt blødere.

Smulder feta ud over og læg en skive skinke og de to asparges på og fold ”pandekagen” rundt om.

Smager vanvittigt godt så jeg skulle skynde mig at tage billede mens der stadig var noget at tage billeder af :D

Velbekomme.