Du skal bruge:

  • 4 økologiske æg fra Niels og Grete
  • Ris til fire (se på æsken)
  • 2 forårsløg
  • 2 gulerødder
  • 300g grønlandske rejer

Fremgangsmåde:

Kog risene efter anvisning på posen. Kom lidt salt eller en bouillon terning i vandet.  Stil til side.

Tø rejerne op, hvis de er frosne. Evt læg dem frosne på en pande og varm langsomt op til de er lune.

Skær gulerødder i små tern og forårsløg fint.
Varm en stor pande op middel varme. Scrambel de fire æg. Krydder med salt.  Tilsæt ris og grønsager. Sørg for at rør godt i det. hak i det så ægge klumperne bliver blandet godt ind i risene. når ris og grønsager har stegt ca 5-7 minutter tilsættes rejerne varm igennem og server.

Server evt. med soya eller chili sauce.

 

(Hvis du ønsker et ekstra pift af noget friskt, kan du evt blande tomat, løg og persille i. Se opskriften med tortilla pandekagerne.)

 

velbekomme