Du skal bruge:

10 stks

  • 6 Økologiske æg fra Niels og Grete
  • 10 tartelet skaller
  • 120g laksefilet uden ben
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 10 cherry tomater
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skær lakse fileten i mindre tern og fordel dem i tarteletskallerne. Skyl spinaten og dub den tør, skær spinaten i strimler og kom i skallerne. halver tomaterne og kom to halve i hver tartelet.

stil tarteletterne på en bageplade med papir.

Knæk æggene ud i en skål krydder med salt og peber. Pisk æggene sammen med en elpisker, til hviden er helt ødelagt. hæld lidt æg i alle tarteletskallerne.

Kom tærterne i ovnen i 12-15 minutter til æggemassen er stivnet.

Tag dem ud og server dem straks eller køl dem helt af og server dem kolde.  Jeg kan godt lide at servere dem på et julefrokost eller påskefrokost bord

– Velbekomme