Du skal bruge:

Til 10 stk.

  • 1 pakke øko tarteletskaller (10 stk)
  • 6 Niels og Grete æg
  • 5 spsk. mælk
  • 10 cherry tomater
  • 100g bacon i tern
  • 10 champignoner
  • En håndfuld frossent helbladet spinat
  • 1 alm. rødløg
  • Salt
  • Peber
  • Timian

     

 

Tartelettærte

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Skær løg, champion i små tern.

Steg løg, champion og spinat på en pande, til det er gyldent og væsker lidt, krydder med salt, peber og timian. Kom indholdet fra panden i skål og sæt den til side. Steg bacon sprødt.

Sæt tarteletskallerne på en bradepande med bagepapir. Fyld skallerne med en skefuld fra skålen, en skefuld bacon og en cherrytomat.

Mix æg og mælk i en skål og fyld hver tarteletskal med æggemassen.

(Du kan også vælge at slå et æg ud direkte i skallen hvilket giver et andet look og en flot snit, når man skærer dem over. I dette tilfælde skal der bruges 10 æg, et per tartelet)

Bag tarteletterne i den forvarmede ovn i 20 minutter, eller til æggemassen er stivnet.

God og hyggelig, som lun på et frokostbord, eller som kold i madpakken.

Velbekomme.

Tartelettærte