Du skal bruge:

4 personer:

  • 3 økologisk æg fra Niels og Grete (delt i blommer og hvider)
  • 4 spsk. sukker
  • 500g mascarpone
  • 2 dl stærkbrygget kaffe
  • 1 dl Marsala (eller portvin)
  • 12 ladyfingers
  • Rå kakaopulver

 

tFremgangsmåde:

Pisk æggehviderne stive.
Pisk æggeblommer og sukker, hvidt og luftigt i en anden skål. Rør mascarpone  i æggeblommerne, vend forsigtigt æggehviderne i. Kom cremen i en sprøjtepose, så er det nemmere at håndterer.

Bland kaffe og marsala/portvin.

Find fire glas, kom skiftevis creme og kaffedyppede ladyfingers i glasset start og slut med creme.
Knæk ladyfingersne i to. Dyp hurtigt ladyfingersne i kaffeblandingen, lad dem ikke suge for længe. Læg dem i glasset med et stor madpincet.

 

Drys med kakao på toppen, pynt evt. med bær eller mynte eller lade den stå som den er med kakao på toppen.

– Velbekomme