Du skal bruge:
4 personer:
- 3 økologisk æg fra Niels og Grete (delt i blommer og hvider)
- 4 spsk. sukker
- 500g mascarpone
- 2 dl stærkbrygget kaffe
- 1 dl Marsala (eller portvin)
- 12 ladyfingers
- Rå kakaopulver
tFremgangsmåde:
Pisk æggehviderne stive.
Pisk æggeblommer og sukker, hvidt og luftigt i en anden skål. Rør mascarpone i æggeblommerne, vend forsigtigt æggehviderne i. Kom cremen i en sprøjtepose, så er det nemmere at håndterer.
Bland kaffe og marsala/portvin.
Find fire glas, kom skiftevis creme og kaffedyppede ladyfingers i glasset start og slut med creme.
Knæk ladyfingersne i to. Dyp hurtigt ladyfingersne i kaffeblandingen, lad dem ikke suge for længe. Læg dem i glasset med et stor madpincet.
Drys med kakao på toppen, pynt evt. med bær eller mynte eller lade den stå som den er med kakao på toppen.
– Velbekomme